Takfönster test

  Takfönster test  
   

1. Ventil

2. Insida trä

3. Karm

4. Båge

5. Inre laminmerat glas (Klass P2a)

6. Handtag

7. Vakuumimpregnerad lamellimmad furu

8. Tre lager färg

9. Yttre härdat glas

10. Aluminiumbeklädd utsida

Typer av takfönster

Takfönster ska inte bara vara lätta att använda, utan stil, funktionell effektivitet och säkerhet är viktiga aspekter när man väljer takfönster. Överväganden mellan fönstrens effektivitet när det gäller tillhandahållandet av naturligt dagsljus och frisk luft utan onödiga värmeförluster, ställs mot design. Genom att införa innovativa funktioner för att möta dessa krav har FAKROs takfönster blivit en standard inom branschen.

Funktioner som automatisk luftintag, som ger den optimala nivån av frisk luft, och banbrytande topSafe® system, som kraftigt ökar standarden på inbrottsskydd, har revolutionerat marknaden och förde framtid in i nutid, medan användningen av miljömässigt hållbar teknik har lett till att FAKRO har skapat takfönster som är några av de mest värmeeffektiva på marknaden.

FAKRO tillverkar ett brett sortiment av produkter som omvandlar din vind till ett bekvämt livsrum. Vårt omfattande utbud av takfönster inkluderar pivåhängda takfönster, topp- och pivåhängda takfönster samt L-formade takfönster. Dessa kompletteras med fönstertillbehör såsom persienner, externa och interna rullgardiner, markiser och fjärrkontrolls systemet Z-Wave.