FAKRO på BIMobject.com

FAKRO är en global tillverkare av takfönster som erbjuder modeller av sina produkter i BIM-systemet (Building Information Modeling) sedan många år och som kan användas av arkitekter i sina projekt. Nyligen har FAKRO börjat samarbeta med den internationella portalen www.bimobject.com.

FAKRO på BIMobject.comBibliotek av FAKRO-produkter finns på fyra språk; polska, engelska, tyska och franska. Produkterna har laddats upp i portalen som ska användas med Revit-programvaran. FAKRO utvecklar kontinuerligt basen av färdiga föremål i BIM-systemet, så att de kan användas av arkitekter i projekten. Inom kort kommer bibliotek av FAKRO-produkter avsedda för Archicad-programvara finnas tillgängliga i portalen.

"FAKRO finner arkitekter som en viktig målgrupp. Vi skapar ständigt verktyg som underlättar deras arbete. Våra webbplatser har en särskild flik tillägnad arkitekter ", - kommenterad av Małgorzata Respekta-Paszkiewicz, Senior Architect Liaison Specialist.

Förutom att erbjuda produktbibliotek erbjuder FAKRO många åtgärder riktade direkt till arkitekter. Den stöder ofta konferenser, branschhändelser, samarbetar med Arkitektsföreningarna och genomför utbildning både i huvudkontoret och dess filialer. FAKRO organiserar också en internationell arkitektonisk tävling med nästa utgåva som lanseras hösten i år. "Vi uppmanar alla arkitekter att delta i tävlingen", tillagt av Małgorzata Respekta-Paszkiewicz.

Här hittar du FAKRO på BIM-objekt.com >